Adopteer een Lam

Of te wel hoe wordt ik VIP-fan van De vrolijke Grazers.

Van onze lammers die wij dit voorjaar verwachten uit onze ooien en onze mooie dekrammen Fokje, Kees en Don Juan, zullen wij een aantal mooie ooilammeren te adoptie beschikbaar stellen.

Hiernaast kan u ons een bericht sturen als u een ooilam wil adopteren. Vul uw contact gegevens in en wij sturen u een bevestiging of informeren u over de wachtlijst. Met het aangaan van de adoptie gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en de AVG. Deze zijn te vinden op de contact pagina.

 

Wat kan u verwachten

Wat bedoelen wij met "Adoptie". Als u ervoor kiest om een ooilam te adopteren zal u voor en klein bedrag peetoom of peettante worden van een van onze nieuwe stamooien. Voor een bedrag van Euro 50,- (incl. BTW) kiest u het ooi lam uit wat u het meest aanspreekt binnen de beschikbare adoptie lammeren. ( Indien er een wachtlijst voor adoptielammeren is, zal het eerst volgende ooilam aan de eerste in de rij worden voorgesteld.)

Dan vragen wij u een  mooie naam uitkiezen die het lam de rest van haar leven trots zal dragen. Verder houden wij u regelmatig via onze Facebook-pagina op de hoogte van de groei- en ontwikkelingen van de geadopteerde lammeren. 

 

Tevens wordt u als Peetoom/Peettante uitgenodigd voor onze VIP-dag , waarbij u de schapen en lammetjes onder het genot van een hapje en een drankje kan komen bekijken en de ontwikkelingen zelf van dichtbij kan waarnemen.

 

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om tegen de tijd dat een ramlam geslacht zal gaan worden,  U als VIP eerste keuze ontvangen over de aangeboden lamsproducten met daarbij een korting van 10% op het totale bedrag voor uw eerste 2 bestellingen.