Verkoop/Adoptie

Wij gaan een aantal zaken te koop aanbieden op het gebied van schapen. Daarnaast bieden wij enthousiaste vrienden, familie en volgers van De vrolijke Grazers de mogelijkheid om peetoom of peettante te worden van een van onze nieuwe ooilammetjes.

Wat houdt dit adopteren nu globaal in? Voor een klein bedrag krijgt, een van de door ons beschikbaar gestelde ooilammetjes , de door u gekozen naam, daarnaast kan u haar ontwikkeling middels onze Facebook pagina en website volgen en krijgt u tevens korting en voorrang bij de eerste 2 bestellingen van lams(schapen)vleesproducten.

In de subcategorie "Adopteer een lam" kan u nog meer informatie vinden over de inhoud van een adoptie van een ooilammetje.

Bij verkoop kan u denken aan zowel schapen/lammeren voor andere mensen om een eigen kudde mee op te starten of een kwaliteitsvol ram(lam) voor de fokkerij. In het begin zullen we de ooi(lammeren) vooral voor eigen uitbreiding aanhouden. Maar mocht u interesse hebben in een schaap (ooi dan wel ram), neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Aan de andere kant zullen wij ook diverse producten van onze eigen schapen/lammeren gaan verkopen. Hierbij kunt u denken aan vlees, vleespakketten, en op termijn ook mogelijk wol- en zuivelproducten.

 In de subcategoriën vind u meer informatie per onderdeel.

 

Bent u al helemaal enthousiast over het adopteren van een ooilam, vul dan onderstaande formulier in en wij starten de procedure. Afhankelijk van het aantal beschikbare ooilammetjes krijgt u van ons een bevestiging van de adoptieaanvraag of informeren wij u over de wachtlijst.