Landschapsbeheer Kreeft


Wat doet Landschapsbeheer Kreeft?

Onze diensten zijn gericht op het ontzorgen van onze klanten op het gebied van groenonderhoud. Wij kunnen diverse diensten aanbieden, zoals het maaien, zaaien en onderhouden van grasvelden middels een maaicombinatie met een mini-trekker met mogelijk opvang. Aangevuld met handwerkzaamheden zoals bosmaaiwerk en snoeiwerk van bomen, heggen en struiken, kunnen wij een individueel afgestemd compleet onderhoud van uw terrein aanbieden.

 

Daarnaast kunnen wij als aanvulling op ons reguliere groenonderhoud voor specifieke locaties ook ons natuurlijke landschapsbeheer aanbieden.  Door onze machinale werkzaamheden te combineren met schapenbegrazing op lastig bereikbare locaties zoals, schuine dijken, taluten of onder constructies, kunnen wij een maatgemaakte oplossing bieden met oog voor de natuur en de klant.

 Uiteraard kunnen onze schapen ook ingezet worden op weides van agrarische ondernemingen, zoals koeien- en paardenweides. Doordat de schapen veel minder kieskeurig zijn dan paarden en koeien, korten zij de overgebleven vegetatie tot op een gelijk niveau af en draagt hun mest tegelijk bij aan een betere bodemkwaliteit. Tevens kunnen schapen wel goed Jakobskruiskruid eten en kunnen zij door afgrazen in het najaar ervoor zorgen dat deze planten het volgende voorjaar minder of zelfs niet meer terugkomen.

 Wilt u gebruik maken van onze groenonderhoud diensten of wil u eens van gedachten wisselen hoe wij voor u een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden, neemt u dan gerust contact met ons op via ons algemene email adres:  info@landschapsbeheerkreeft.nl , of via het onderstaande contact formulier.

Of klik op de onderstaande link om direct naar de website te gaan: